--> Expert in de kijker: Stijn Blomme, bezieler van Webdoos | KMO Adviescentrum

$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

Expert in de kijker: Stijn Blomme, bezieler van Webdoos



Stijn Blomme (aka Stijn #1) is de oprichter en zaakvoerder van het digitale bureau "Webdoos". Samen met mede-zaakvoerder Stijn Verplancke ondersteunen ze bedrijven op het gebied van digitalisering, automatisatie en online communicatie. KMO Adviescentrum zat samen aan (een digitale) tafel voor een een kort interview.

Hoe is Webdoos tot stand gekomen?

"Tijdens mijn studies toegepaste informatica, ben ik zelfstandige in bijberoep geworden. Het begon met de ontwikkeling van een aantal websites voor vrienden en kleine bedrijfjes. Daarna heb ik mijn transitie gemaakt om fulltime zaakvoerder te worden. Enkele jaren later kwamen de eerste werknemers en mede-zaakvoerder Stijn Verplancke. Omdat we elkaar zodanig goed aanvullen is dit gewoon een fantastische samenwerking geworden."

Wat is jouw expertise bij Webdoos?

"Als programmeur-analyst hield ik mij bezig met de technische uitwerking en opbouw van de projecten en websites. Als zaakvoerder ben ik nu ook meer en meer bezig met het administratieve gedeelte. Daarnaast ben ik ook altijd bezig met het bedenken van oplossingen, wireframes en softwareoplossingen op maat van onze klanten."

Wat zijn jullie belangrijkste kernwaarden?

"Voor mij is het heel belangrijk om altijd mee te denken met de klant en de eindgebruikers van de software, het portaal of de website. Nadenken over hetgeen dat ze doen en hoe wij het proces gemakkelijker kunnen maken of kunnen digitaliseren. Daarnaast wil ik ook altijd een dialoog voeren met onze klanten om zo de user experience te verbeteren op basis van hun feedback."

Waarvoor kunnen KMO's bij jullie terecht?

"Wij bouwen voornamelijk softwareproducten, gebruikersplatformen, tools voor datavisualisatie, facturatie en boekhoudingssytemen. Digitale visitekaartje zijn stilaan verleden tijd aan het worden. Onze focus ligt op het voorzien van een oplossing waar de klant verder mee kan groeien.

Voor een fractie van het budget maken we een volledige analyse van de huidige digitale situatie van het bedrijf. Aan de hand van deze blueprint kan het bedrijf kiezen tussen verschillende partijen om mee in zee te gaan. Adviseren en analyseren is de boodschap, zo weet iedereen wat er moet gebeuren op elk niveau van het proces."

Wat is jullie belangrijkste advies voor starters en eigenaars van KMO's?

"Connecties zijn enorm belangrijk. Veel startende ondernemers denken dat alles van een leien dakje loopt en dat ze het zelf beter kunnen. Maar niets is minder waar, werk samen met andere partijen om je doelen te verwezenlijken. Alleen op deze manier kan je kennis opdoen in ander vakgebieden. Het klinkt misschien raar om dit nu te zeggen, maar blijf niet binnen dezelfde bubbel. Netwerken is essentieel voor elk bedrijf!"

Stijn Blomme | Zaakvoerder Webdoos

Ben jij op zoek naar digitale ondersteuning of automatisatie voor jouw bedrijf? Dan is Webdoos de expert voor jou! 

Maak een afspraak met deze expert

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

[IN DE KIJKER]_$show=/p/faq.html$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318

$show=/p/faq.html

$show=/p/referenties.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

[IN DE KIJKER]_$show=/p/referenties.html$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318

$show=/p/tips.html$type=grid$c=7$m=0$sn=0$p=1

$show=/p/events.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/over-ons.html$type=blogging$l=1$c=5$m=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

[IN DE KIJKER]_$show=home$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318

Naam

events,13,faq,13,in de kijker,75,nieuws,95,nieuwsbrief,20,referenties,2,tips,33,
ltr
item
KMO Adviescentrum: Expert in de kijker: Stijn Blomme, bezieler van Webdoos
Expert in de kijker: Stijn Blomme, bezieler van Webdoos
https://uptodatewebdesign.s3.eu-west-3.amazonaws.com/uploads/photos-1596458012304.jpeg
KMO Adviescentrum
https://blog.kmoadviescentrum.be/2020/08/expert-in-de-kijker-stijn-blomme.html
https://blog.kmoadviescentrum.be/
https://blog.kmoadviescentrum.be/
https://blog.kmoadviescentrum.be/2020/08/expert-in-de-kijker-stijn-blomme.html
true
7086437453380108077
UTF-8
Alle posts geladen Geen posts gevonden TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S POSTS Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE POSTS Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy