--> Maak kennis met Nadine De Geyter, expert in efficiënt werken | KMO Adviescentrum

$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

Maak kennis met Nadine De Geyter, expert in efficiënt werken


 KMO Adviescentrum breidt verder uit met de komst van Nadine De Geyter. 

Velen onder ons ervaren het wel eens, aan het einde van een lange werkdag heb je het gevoel niets afgewerkt te hebben, je verspilde tijd met kleine maar tijdrovende brandjes die je dringend moest blussen, je vindt geen manier om je ellenlange mailbox efficiënt te organiseren en te beheren. 

Nadine De Geyter kan jou hierin bijstaan als expert in timemanagement, en stelt zich graag eventjes voor:

"Als 19-jarige startte ik als zelfstandig bankagent. Jong en onervaren. Met vallen en opstaan zocht ik alles zelf uit. Wat werkte, maar ook wat niet werkte. Na 25 jaar verkocht ik mijn bloeiende zaak en ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na enkele omwegen vond ik mijn missie. Ik ging terug als zelfstandige aan de slag en geef gericht advies aan andere zelfstandigen, managers en zaakvoerders van kleine bedrijven.

De kennis en ervaring die ik in de voorbije jaren opdeed, deel ik met andere ondernemers.

Timemanagement is niet zomaar een loos begrip maar een belangrijk onderdeel van het succesverhaal van iedere ondernemer, waar je actief aan kan werken.

Telkens als ik een ondernemer heb geholpen, voel ik mij blij. De dankbaarheid raakt me elke keer. Het geeft me voldoening om mensen professioneel een stap vooruit te helpen.

Structuur en planning zijn mijn sterke eigenschappen. Daarnaast ben ik heel luisterbereid, heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschik ik over een analytische geest. Ik benut die sterktes om mijn klanten en hun onderneming te doen groeien en hen efficiënt te helpen werken en plannen.

Ik ben discreet en hanteer een vlotte, enthousiaste en klantgerichte aanpak.

Naast mijn begeleidingstraject waarbij ik je leer om te structureren en plannen, organiseer ik ook regelmatig workshops in kleine groep, bijvoorbeeld over het efficiënt leren werken met je mailbox.''

Meer info: www.nadinedegeyter.be     nadine@nadinedegeyter.be

Boek hier een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

www.kmoadviescentrum.be


 

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

[IN DE KIJKER]_$show=/p/faq.html$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318

$show=/p/faq.html

$show=/p/referenties.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

[IN DE KIJKER]_$show=/p/referenties.html$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318

$show=/p/tips.html$type=grid$c=7$m=0$sn=0$p=1

$show=/p/events.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/over-ons.html$type=blogging$l=1$c=5$m=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

[IN DE KIJKER]_$show=home$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318

Naam

events,13,faq,13,in de kijker,75,nieuws,95,nieuwsbrief,20,referenties,2,tips,33,
ltr
item
KMO Adviescentrum: Maak kennis met Nadine De Geyter, expert in efficiënt werken
Maak kennis met Nadine De Geyter, expert in efficiënt werken
https://1.bp.blogspot.com/-y1vhTdzjKAs/X_xM028TE0I/AAAAAAAAAtM/-VMhqD9FGpMrdCsou06hPH5f8UpP_zepwCNcBGAsYHQ/w640-h508/nadine%2Brechthoekig.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-y1vhTdzjKAs/X_xM028TE0I/AAAAAAAAAtM/-VMhqD9FGpMrdCsou06hPH5f8UpP_zepwCNcBGAsYHQ/s72-w640-c-h508/nadine%2Brechthoekig.jpg
KMO Adviescentrum
https://blog.kmoadviescentrum.be/2021/01/maak-kennis-met-nadine-de-geyter-expert.html
https://blog.kmoadviescentrum.be/
https://blog.kmoadviescentrum.be/
https://blog.kmoadviescentrum.be/2021/01/maak-kennis-met-nadine-de-geyter-expert.html
true
7086437453380108077
UTF-8
Alle posts geladen Geen posts gevonden TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S POSTS Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE POSTS Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy